Geberit AquaClean

Of u nu uw handen wast, een douche neemt of van een warm bad geniet, water biedt u dat ongeëvenaarde gevoel van frisheid en hygiëne. Met Geberit AquaClean beleeft u dit gevoel van welzijn telkens als u het toilet bezoekt. Met de door Geberit geproduceerde douche-wc’s van hoge kwaliteit wordt u via een druk op de toets met een aangename, warme douchestraal gereinigd. Afhankelijk van het toestel bieden extra verwenprogramma’s een nog betere hygiëne en meer welzijn. Geberit heeft de laatste 30 jaar intensief douche-wc’s ontwikkeld en bepaalt nieuwe standaards met betrekking tot kwaliteit, design en comfort met zijn Geberit AquaClean assortiment.

Geberit AquaClean douche-wc’s veranderen uw badkamer in een wellnessoase.
Afhankelijk van het toestel kunt u zich verwennen met extra comfortprogramma’s en diverse functies: de oscillerende douchearm biedt u maximale hygiëne daar deze heen en weer beweegt, de pulserende massagestraal heeft een stimulerend effect en de zachte ladydouche biedt zachte en natuurlijke intieme hygiëne. De weldadige geurextractie en de praktische afstandsbediening vervolledigen de wellzijnservaring van Geberit AquaClean

Echte hygiëne
Het gevoel van zachte hygiëne: Reiniging met water vormt de zachtste manier voor lichaamshygiëne. Met de douchestraal op lichaamstemperatuur wordt u op een zachte manier gereinigd en het geeft u een aangenaam en zuiver gevoel.

Natuurlijke frisheid
Het gevoel van natuurlijke frisheid: water is een bron van zuiverheid en natuurlijke hygiëne. Met het douchewater wordt u met zuiver water op een volledig natuurlijke manier gereinigd. Het biedt u een ongeëvenaard gevoel van frisheid.

Echte frisheid
Het gevoel van pure hygiëne: reinig u altijd met water als u zich absoluut proper wilt voelen. Telkens als u een Geberit AquaClean toilet gebruikt, krijgt u hetzelfde gevoel als na het nemen van een douche.

Nieuw welzijn
Het moderne welzijn: naast water zelf zal het geraffineerde doucheprincipe met gepersonaliseerde verwenfuncties u kunnen overtuigen – en u elke dag een gevoel van welzijn geven.

Wij zijn gecertificeerd installateur met een testruimte in onze toonzaal.

© Creasan • Reubens Dirk • Boomgaarden 60 • 8300 Knokke-Heist • 050 62 30 44 | info@creasan.be

Site by Verdographics